Lensbaby Accessoires

Wanneer je wijder, verder, dichterbij of een juist beetje aparter creatief wilt fotograferen, denk dan eens aan de Lensbaby accessoires. Koop ze stuk voor stuk of met extra voordeel in de Lensbaby Accessory Kit.

ACCESSORY KIT

Accessory KIT

Wil je wijdse landschappen, de kleinste details of fun vormen aan je bokeh toevoegen? Met de Lensbaby Accessory Kit is dit allemaal mogelijk.

[leer meer]

MACRO

MACRO CONVERTERS

Bloemen, insecten, diamanten ringen, niets is spreekwoordelijk veilig als je Lensbaby lens voorzien is van de Macro Converters. Beschikbaar als set bestaande uit een 8mm en een 16mm tussenring. Je kunt ze ook op elkaar zetten en dan heb je en 24mm converter.

[leer meer]

SUPER WIDE

0.42X SUPER WIDE ANGLE

Laat je Lensbaby visie de vrije loop met de 0.42X Super Wide Angle Conversion voorzetlens die de brandpuntafstand van je Lensbaby lens verandert van 50mm naar 21mm.

[leer meer]

CREATIVE APERTURES

CREATIVE APERTURE KIT 2

Wanneer een Creative Aperture disk gebruikt wordt in een Lensbaby SLR lens dan zal de uitgeknipte vorm van de diafragmaschijf op de foto zichtbaar zijn in alle onscherpe heldere lichtpunten.

[leer meer]

STEP-UP / SHADE

STEP UP / SHADE

De Lensbaby Step-Up / Shade geeft je meer artistieke controle. Standaard step-up ringen kunnen niet gebruikt worden met de Lensbaby Composer en daarom hebben we een speciale step-up ring van 37mm tot 52mm gemaakt die wel in de Composer past en tevens als zonnekap kan fungeren.

[leer meer]