Creative Aperture Kit

€ 16,99

9 PRE-CUT openingen

SHOP NU

€ 8,98

10 blanco openingen

SHOP NU

Wanneer een Creative Aperture disk gebruikt wordt in een Lensbaby SLR lens dan zal de uitgeknipte vorm van de diafragmaschijf op de foto zichtbaar zijn in alle onscherpe heldere lichtpunten.

De Creative Aperture Kit 2 bestaat uit negen kant en klare voorgeknipte diafragmaschijven om mee te spelen. Voor als u er  zelf één wilt maken worden er optioneel dichte diafragmaschijven geleverd. Deze zijn naar eigen creatief inzicht te voorzien van iedere gewenste vorm.

De creatieve diafragmaschijven zijn bedoeld om in je Lensbaby Optic te plaatsen in laats van de standaard diafragmaschijf die met je optic geleverd wordt.

Zorg ervoor dat je de helderste lichtbron(nen) in het onscherpe deel van je foto plaatst (niet de sweet spot van scherpte), anders zal de specifieke vorm niet zichtbaar zijn. Hoe meer je je beeld buigt en onscherper maakt, hoe opvallender de speciale vormen zichtbaar worden.

SPECIFICATIES

  • Lensbaby Creative Aperture Kit 2 bevat de volgende schijven: vogels, diamanten, druppels, hartjes, sleutels, sterren ,mystiek, zonnestralen en draaikolk.
  • Lensbaby Creative Aperture kit Blanks bevat 10 blanco dichte schijven
  • Compatibel met alle Lensbaby Optics behalve de Sweet 35, de Edge 80, de Fisheye en de Pinhole/ Zone Plate Optics en Spark.