Lensbaby Lenzen

Lensbaby body's passen direct op je DSLR camera. Controleer voor iedere specifieke lens body de lijst met geschikte camera's. Lensbaby body's werken met een verwisselbaar Optic.Iedere Lensbaby body wordt met een Optic geleverd. Dit Optic kan eenvoudig gewisseld en vervangen woden door een van de zeven andere Optics. Elke Lensbaby body geeft je volledige toegang tot alllerlei creatieve effecten. Kies de Lensbaby body en Optic die past bij jouw stijl van fotografie.

BUIGEN

COMPOSER PRO MET SWEET 35

Door de soepele en vloeiende bediening is de Composer Pro met Sweet 35 de perfecte keuze voor de veeleisende fotograaf die baanbrekende foto's wil creëren. 

[leer meer]

COMPOSER PRO MET Edge 80 Optic

De Composer Pro met Edge 80 Optic laat je vloeiend en eenvoudig je scherpstelvlak verplaatsen en zo een miniatuur effect, uniek portret en nog veel meer creëren.‚Äč

[learn more]

COMPOSER PRO MET Double glass Optic

De Composer Pro met Double Glass Optic biedt een exceptionele vloeiende scherpstelling en tilt/swift mogelijkheid. De Double Glass Optic creëert een dynamische waas met 50mm brandpuntsafstand.

[learn more]

KNIJPEN

MUSE

Bend it Baby! De Muse legt de spirit van lensbaby fotografie vast, waarmee een hele nieuwe wereld van plezier in scherpstellen wordt geopend.

[leer meer]

SPARK

Deel je creativiteit door de magie van dagelijkse momenten vast te leggen met de Lensbaby Spark.

[leer meer]

RECHT

CIRCULAR FISHEYE

Experimenteer met extreme perspectieven met deze 5.8mm, 185° Circular Fisheye.

[leer meer]

SCOUT

De Scout is de eerste Lensbaby lens die niet buigt, waardoor het onderwerp altijd exact in het midden geplaatst is.

[leer meer]