Lensbaby Optics

​Lensbaby biedt 8 verwisselbare Optics.Elke Optic geeft een ander creatief effect. Begin met een Sweet Spot van scherpte omringd door een dynamische waas of een fun fisheye-effect, wissel dan de Optic om te experimenteren met een smalle strook van scherpte omgeven met een zachte waas, soft focus, of pinhole fotografie.

PLAK

EDGE 80 OPTIC

De Edge 80 is perfect voor elke situatie die zich leent voor selectieve scherpte – van voedselfotografie tot het geven van een miniatuureffect aan een landschap.

[leer meer]

SWEET SPOT

SWEET 35 OPTIC

De Sweet 35 Optic is een zeer gebruiksvriendelijk Optic. De brandpuntafstand is 35mm met een 12-delig intern diafragma, dat instelbaar is via een draairing aan de voorkant van de lens.

[leer meer]

SWEET 50 OPTIC

De Sweet 50 is een 50mm Optic voor selectief scherpstellen met een 12-bladerig verstelbaar diafragma. Het zorgt voor een haarscherpe Sweet Spot van scherpte omgeven met een mooie waas.

[leer meer]

DOUBLE GLASS OPTIC

Deze multi-coated glas doublet is onze meest populaire optic, die zorgt voor een haarscherpe Sweet Spot van scherpte met een minimum aan diffusie bij alle diafragma instellingen.

[leer meer]

CREATIVE APERTURE OPTIC

De Creative Aperture Optic zorgt voor levendige patronen en vormen van de standaard onscherpe lichtpunten.

[leer meer]

FISHEYE

FISHEYE OPTIC

De Fisheye Optic met een ultra groothoek brandpuntafstand van 12mm en een 160 graden beeldhoek maakt het mogelijk om fascinerende opnamen te maken van bijna 1cm tot oneindig.

[leer meer]

SOFT FOCUS

SOFT FOCUS OPTIC

De Soft Focus Optic geeft fluweelzachte beelden, ideaal voor portretten, bloemen, landschappen en eigenlijk elk ander onderwerp dat een zachte uitstraling nodig heeft.

[leer meer]

OPTIC KIT

Optic Kit

De Optic Kit geeft je veel verschillende mogelijkheden om leuke, expressieve foto's te creëren. Of je nu een sweet spot van scherpte of een zachtheid van rand tot rand wilt laten zien. Je bepaalt zelf hoe creatief je wilt zijn.

[leer meer]